sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Way to go Julia


Morjesta! Mitas tassa. Pienta nolostusta pukkaa. 
  
Eilen oli Courtwarming tanssiaiset. Ma olin Davidin deitti. Ollaan tosi hyvat kaverit. Toivottavasti ollaan vielakin. Ma todellakin ansaitsen taas viikon nolouspisteet. Unohdin sen koululle, kun lahdettiin. Se oli mein kyyydilla, ja me lahdettiin ilman sita. (heh) Tanssein myos ehka 10minuuttia sen kanssa, ja loppuaika bailasin kavereiden kanssa.(mm Daruden tahtiin!! )
Tunsin vaan, etta vaikka ollaan superhyvat kaverit, oli jotenkin kiusallista roikkua parina, joten paatin sitten tanssia kavereiden kanssa. No hard feelings, mutta toi heitteillejatto illalla.. se oli ehka vahan liikaa. Mut uskon, etta se sai kyydin kaverilta. Oli noloa! Mutta naita sattuuu.


Muuten viikonloppu oli mielettoman kiva. Perjantai Senior Night, oli ikimuistoinen. Koripallopelit oli hauskat ja tapahtumarikkaat. Parasta on, kun ollaan haviolla, ja sitten oman koulun pelaajat alkaa tekee ihmeellisia koreja ja kaikki alkaa hereailemaan ja hyppimaan. Ensi viikolla viimeiset koripallopelit. Sitten alkaakin minun kauteni. Soccer. Deweyn baseballkausi, ja Kelsey is going to be baseball manager. Minne nama kuukaudet kuluu. No, viikonloppuna oltiin myos Meaganin luona overnight. Kaytiin katsomassa elokuva yolla. Mennnaan monesti elokuviin, sitten etta ollaan,kuin vip-vieraat. Paikka voi olla jo kiinni,mutta paastaan katsomaan elokuva sulkemisen jalkeen tyhjaan saliin. Meidan kaverin poikaystava tyoskentelee siella. Katevaa!

Ei tassa sitten mitaan muuta. Uusi viikko alkamassa! Innolla odotan uutta snowday paivia, seka ystavanpaivaa. 
Terveisia kotiiin! Milla H sulla on pian synttarit!!! 18!! <3





Go Kelsey!

Vip-movie!

aamulla koululla koristelemassa tanssiaisia.

dave ja mina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti