sunnuntai 26. helmikuuta 2012

TRY OUT

Moi,
Mulla alkaa huomenna soccer try outit. Voin kertoa, etta jannittaa. Koutsit on painostanut koko ajan niiden tarkeytta, ja kaverit, jotka ovat jo ne menneina vuosina kokenut, jannittavat. Kaikki vaan kertoo, kuinka paljon tullaan sprintteileen ja juoksemaan, etta tulee sattumaan. Ma hermoilen, koska tulin perjantaina juuri sopivasti kipeaksi. Kurkkuun sattuu, ja paa on kipea. Mutta nyt tuntuu paremmalta, toivottavasti olen huomenna iskussa. Uskon, etta koutsit katsoo, kuinka paljon kukakin yrittaa, ja aion yrittaa kaikkeni. Haluan paasta Varsityyn, mutta en uskalla aaneen silti sanoa. Saa nahda, tulen kertomaan ensiviikolla miten kaikki sujuu.
 Mutta soccer seasonin alkaessa, lahtee mun viimiset kuukaudet kayntiin. Ja vaikka niita kuukausia viela on, kerron etta kukaan ei ymmarra(vaihtarit kyllakin) miten nopeasti tama aika taalla menee. Joten nyt lahden tsemppaamaan itseni valmiiksi huomiseen!

Whitneyn kanssa koripallopelissa, joka tuki rintasyopaa. Pink Night.

Vieras koulun Pink Night

Vieraskoulun tanssitiimia

Historian kokeeni meni pain mantyja, Opettaja sanoi, etta hanella on jotain mika voisi piristaa mua. Soitti koulun ranskan opettajalle, joka tuli luokkaan ja alkoi tanssia Suomi kenkiensa kanssa. Lopuksi otetiin poseerauksia ja puhuttiin suomea. (kyseisen opettajan isoaiti Suomesta) Oli piristavaa.

Aidille terveisia! 
 Moimoi!

1 kommentti:

  1. Julia oot ihan liekeissä siellä missourissa!! ihan oikeesti! sä osallistut kaikkeen ja sitä on ihana seurata täältä kotosuomesta! mä pidän sulle peukkuja! oot sisukas sissi, hyvin sä vedät!

    ps. tykkään erityisesti viimeisestä kuvasta. siinä on ytyä. ranskanopettajalla myös kyllä hienot kengät, sopisivat sun suunnistuspukuun!

    MOIKKA ♥

    VastaaPoista