tiistai 20. joulukuuta 2011

Nenaliinoja kouluun

Hey!
Mita kuuluu kaverit? Ma tulin juuri basketball pelista, ja meidan koulun pojat vei vieraita! Oli kivaa! Luulin ettei football pelien jalkeen kokisi mitaan niin suurta. Ei tunnekaan, mutta koripallossa on silti jotain tosi upeeta. Peli vauhdikasta, ja hurmosta riittaa. Warrior Nation on paikka missa koulun oppilaat kannustaa. Meilla on yleensa muutama poika, jotka aloittavat huutamaan jonkun huudon ja kaikkien on jatkettava sita kolme kertaa. En tieda miksi kolme, mutta siita ollaan tarkkoja. Monesti vierasjoukkoeen kanssa katsomon toiselta puolelta on taistelu, kummalla joukkoeella on paremmat kannustushenki. Tanaan olin kuitenkin vasynyt, koska olin koulun jalkeen Whitneyn kanssa pitkasta aikaa juoksemassa, ja sen jalkeen kiireella kotiin ja takasin koululle. No mutta en halua jattaa peliakaan valiiin. Nama jutut on niita asioita, joita tiedan tulevani kaipaamaan.
  BOOM! Mun ei tarvitse ottaa yhtakaan final koetta. Sweeeet! En ole missannut yhtakaan paivaa, ja mun arvosanat on prosentteina tarpeeksi hyvat. Go mina Go mina GO mina!! Historian kuittasin ostamallla nenaliinoja ja tekemalla extra credit tehtavat. NENALIINOJA. Suomi opettajat kuolisivat nauruun, jos ehdottaisin koeviikolla, etta voisinko tuoda nenaliinoja, ettei tarvisi tehda koetta. Huomenna siis muiden hikoilessa koetehtavien kanssa, mina pelaan peleja tai katson leffoja koko paivan.
Torstaina puolipaivaa koulussa ja sitte Kelseyn ja Dewey kanssa shoppailemaan joululahjat. Ajoissahan olemme.
 Joulu on muutaman paivan paasta. Ei tunnu samalta kuin kotona, vaikka kuinka rakastan perhetta ja elamaa taalla. Ei se vaan tule tuntumaan samalta. Joten uskon, etta mulla tulee olemaan vahan haikea olo nyt joulupaivina, mutta yritan silti samalla  nauttia Amerikan Joulusta.
 Mita muuta on tapahtunut. En ole tyytyvainen englantiini, en nae unia, en ajattele englanniksi! Pistaa miettimaan mita ma taalla teen! Miksen opi?
  Mulla ei oikeastaan ollut mitaan asiaa. Kelsey tekee tuossa vieressa omia juttujaan, niin paatin kirjoittaa teille jotain. Mutta mennaan nukkumaan. Good night!

Terveiset; Neealle kiitos juttuhetkestamme, Katille ja pojille paketista, Kiitos kaikille joululahjoista tililla hihi, nayttelija siskolleni onnea,kuulin etta olit naytellyt hyvin . Terveisia kaikille.

ps. tanaan koulussa jaettiin candy canes, joihin oli saanut kirjoittaa mita tahansa. Makso dollarin, ja niita tuotiin sulle kesken koulupaivan, jos joku oli lahettanyt sullle. Sain muutaman, mutta tarkein oli Kelseylta. "You ares something special! Im so glad that you are in our lives now. You have changed my live, I love you!" Kelsey on tosi tarkea mulle, se on aina tukena ja turvana kaikessa. Onnellisena jatkoin koulupaivaani.

Kelseyn kuorokonsertissa. Oli kiva esitys, mutta vahan haukotutti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti