maanantai 26. joulukuuta 2011

Merry Christmas!

Joulu tuli vauhdilla, vaikkakin meilla on ollut kuusi ja koristeet monta viikkoa! Taalla joulu on suuurta, mutta kuitenkin mun joulu taalla oli omalla tavalla lahella Suomijoulua. Paketit avattiin 25. paiva klo.7am. Veljeni Caleb tuli herattamaan Kelseyn ja minut. Mya oli jo valmiina ylakerrassa. Kaikki juostiin ylakertaan ja hengailtiin vaha aikaa, ja lopulta saatiin lupa avata paketit! Samaan aikaan oli skype auki Suomeen. Usa aiti halus, etta jaetaan joulut, ja etta pystyn olemaan samalla suomiperheen kanssa. Oli kylla kiva! Sain paketeista mm. talvisaappaat, meikkeja, karkkia, paitoja, lahjakortteja ja coolin jenkkitakin, mita kaytetaan paljon koulussa. Koulun varit, ja nimi koristaa takana. Sain kylla mahtavia lahjoja, seka taalta etta Suomesta. Kiitos!
Ollaan syoty tosi paljon, perunalaatikkoa kaipasin ja lihapullia. Ruoka oli silti hyvaa, paljon lihaa ja perunaa. Eilen oli hengaus paiva, isovanhemmat tulu paivaksi, katseltiin leffoja ja syotiin. Eilen aamulla oli myos kirkko. Oli kivaa. Joululauluja ja paljon merry christmas-toivotuksia! Tanaan ollaan oltu sukulaisissa, ja nyt tultiin kotiin.
Luulin, etta voisi tulla koti-ikava nyt jouluna, mutte ei tullut. Ei ollut lunta, niin ei mikaan superjoulufiilis ollut. Joulu on erillainen, mutta oli kiva kokea taalla joulu!






Toivon, etta kaikilla on ollut onnellinen jouluu!
Hei hei!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti