torstai 22. joulukuuta 2011

Loysin maailman upeimmat niket tanaan

NIIN. Oltiin Kelseyn ja Dewey kanssa ostoksilla jouluostoksilla. Kaveltiin ohi urheiluliikeen, josta loysin maailman ihanimmat kengat. Paani sisalla taivaan enkelit lauloivat halleluujaaaaaa, tsekkasin hintalapun, ja aani paai sisalla jotenkin tummeni, sammu!! Jatan asian sikseen, aihe on viela arka. Sinne jai lenkkarit. Oranssit. Hyvan oranssit, ei yhtaan oksettavat.

Olen ollut superonnelisena viimeiset paivat. Koulussa on ollut niin parasta aikaa. Muistatteko, kun kerroin ettei mun tartte ottaa yhtakaan finals kokeita, kun osti ne nenaiinatki. No iloisena heitelin ylavitosia koulupaivan alussa, etta minapa en tee yhtakaan koetta. American History opettaja kysy multa, etta miten suoriuduin  extra creditista. Tosi hyvin omasta mielesta, mutta en sitte kuulemma kuitenkaan. Olin mokannut ja tehnyt jotain vaarin.. No ei muuta kun kyna kateen, ja iso nippu kysymyksia eteen. Mielessani ajattelin, etta ostin ne NENALIINATKIN!! No se jai ainoaksi kokeeksi. Muuten sai tehda mita halusi. Katottiin leffoja, hengailtiin ruokalas ja syotiin kekseja. Niin kivaa!! Kerrankin oli aikaa hengata tosi hyvien koulukavereiden kanssa, joiden kanssa tulee juteltua liian vahan koulussa. Yksi High School musical momentti (kaverit tiette mita tarkoitan) oli kun kaikki makas ruokalas kuolleena, muutama oppilas meni teatterilavalla, ja ehdotti et tanssitais joku yhteistanssi.(nailla on niita monia, mitka kaikki sukupolvet osaa) ja ensimmaiseksi kaikki vaan huokaili "noloaaa" Yhtakkia, koko lava oli kuitenkin taynna(mina mukana!) ja koulun principal laitto musiikin tulemaan. Mitaaa. Oli mahtavaa, kaikki taysilla mukana. Tallasta spontaanisuutta ja mita tarkoittaa nolous-asennetta on taalla.
  
 Ostin tanaan kaikki joululahjat Amerikan ihmisille. Kotiin laitan pakettia vasta joulun jalkeen!

Sain tanaa kotoa Karolta ja Dennikselta postia. Ootte niin ihania! Kiitos tosi paljon!

Huomenna mennaan kaverin Katelyn joulupileisiin pienella tyttopurukalla. Kaikki Kelseyn parhaimmat tyttokaverit, ja nyt kaikki jo mun tosi hyvia kavereita. Mutta noi tytot on ollut parhaita kavereita monia vuosia, ja kun naan kuinka hyvin ne kaikki tulee toimeen, tulee hirvee ikava omia tyttojeniltoja Suomessa, mutta silti menen tosi hyvalla mielella sinne, mutta samalla muistan kiittaa kaikista tulevista ja menneista tyttojenilloista siel kotona.

 Oh, on jo kauan sitten pitanyt kertoo, etta kylla muistin Suomen Itsenaisyyspaivan, vaikken laittanut mitaan merkintaa blogiin. Juttu nyt vaan on se, etta arvostan Suomea monella tapaa hyvana ja turvallisena paikkana elaa, ja kaikinpuolin upea kotimaa. Ikava ei silti Suomea ole, ihmisia, muttei Suomea. Mulla oli pieni aavistus, etta tulisin tykkaamaan Usasta, ja totta, rakastan tata.

 Ihan nyt vaan kertoakseni, etten tieda mita tanne kirjoittaisin. Tuntuu et toistan itseani, toistan itseani, toistan itseani toistan itseani.... haha. Kuitenkin, oliski kiva jos laittasitte kysymyksia tai aiheita, joista haluatte tietaa, niin mulla olisi jotein kerrottavaa :)

Aika menna! Bye bye.

Tata tieta kuljen every day.

Uusi stepcrew tanssitiimi,. Vahan viela kompeloa menoa, mutta silti alku on ollut hyva.

Chicagosta. Kelseyn parhaimpia tyttokamuja. Nyt myos mun. Katelyn ja Madie.
ps. aiti joulukuvia tulee myohemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti